logo

Johan Jonker Basklarinet

Johan Jonker

Mijn hobby website over alles wat met basklarinet te maken heeft. Over de historie van het instrument het bespelen en reparaties. 

Johan Jonker Saxofoons is gevestigd in Houten.
De woensdag is mijn saxofoon en basklarinettenwerkdag. Op afspraak help ik je bij problemen met je instrument. Je kunt ook terecht voor onderhoud en revisie van basklarinetten, maar houdt er rekening mee dat er door maar een werkdag per week maar weinig in mijn agenda past.

Ik wil het gebruik van de basklarinet wat promoten. Daarom heb diverse voordelige basklarinetten te koop en te huur. Te koop vanaf meestal zo'n 600 a 700 euro en te huur voor 30 euro per maand. Zo kun je voordelig kennis maken met dit mooie instrument.

Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Bezoekers

2.png7.png2.png8.png0.png
Vandaag42
Deze week42
Deze maand1116
Totaal27280

2019-03-25

Mijn andere site:

pootje basklarinet 1Basklarinet pootje van een meter om staand te spelen

Een lange professionele muzikant zocht een pootje voor zijn Buffet Crampon om staand te kunnen spelen. Het zou ook wel handig zijn het een handige combinatie is. Ik heb dus maar een modulaire oplossing gemaakt.

pootje basklarinet 1

Het originele poootje is maar 20cm lang en staat schuin naar voren. Als vervanger daarvoor heb ik een pootje gemaakt waarvan het bovenste deel 7mm in diameter is en het onderste deel 8mm. Dat past exact in een 10mm rvs buis. Daarmee kan dat korte pootje dus net zo lang worden als je maar wilt.

pootje basklarinet 2

pootje basklarinet 5

 

basklarinet huren

Wil je een tijdje een basklarinet proberen. Dan is huren een aantrekkelijke oplossing. Vanaf minder dan 30 euro per maand kun je een goede studiebasklarinet huren. Kijk op huren voor meer informatie.

Zoeken

Bas klarinet data

AVG verklaring

Johan Jonker Saxofoons  gevestigd in Houten, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

lees meer

Copyright © 2017. All Rights Reserved.