logo

Johan Jonker Basklarinet

Johan Jonker

Mijn hobby website over alles wat met basklarinet te maken heeft. Over de historie van het instrument het bespelen en reparaties. 

Johan Jonker Saxofoons is gevestigd in Houten.
De woensdag is mijn saxofoon en basklarinettenwerkdag. Op afspraak help ik je bij problemen met je instrument. Je kunt ook terecht voor onderhoud en revisie van basklarinetten, maar houdt er rekening mee dat er door maar een werkdag per week maar weinig in mijn agenda past.

Ik wil het gebruik van de basklarinet wat promoten. Daarom heb diverse voordelige basklarinetten te koop en te huur. Te koop vanaf meestal zo'n 600 a 700 euro en te huur voor 30 euro per maand. Zo kun je voordelig kennis maken met dit mooie instrument.

Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Bezoekers

2.png7.png2.png8.png1.png
Vandaag43
Deze week43
Deze maand1117
Totaal27281

2019-03-25

Mijn andere site:

extensie 3Basklarinet lage C extensie

Al eerder heb ik eens geprobeerd een lage C extensie te maken voor een Eb basklarinet. De eerdere pogingen zijn gestrand. Het 3D printen bleek niet de oplossing en mijn draaibank bleek te klein om zelf de extensie te maken. Inmiddels ben ik voorzien van een betere draaibank en een serie verstelbare ruimers.

extensie

Op de draaibank maak ik een paar experimenteer extensies. Een van Delrin en een van beukenhout. De 3D geprinte extensie geeft een idee van wat de bedoeling is.

extensie 3

De lower joint wordt permanent verlengd. De extensie wordt uiteindelijk van delrin, een makkelijk te verwerken kunststof.

 

 

basklarinet huren

Wil je een tijdje een basklarinet proberen. Dan is huren een aantrekkelijke oplossing. Vanaf minder dan 30 euro per maand kun je een goede studiebasklarinet huren. Kijk op huren voor meer informatie.

Zoeken

Bas klarinet data

AVG verklaring

Johan Jonker Saxofoons  gevestigd in Houten, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

lees meer

Copyright © 2017. All Rights Reserved.