logo

basensaxlogo

 

 

Johan's basklarinettenblog

Bas en sax

stanluo aanpassing 8Aanpassing basklarinet linkerpink bediening

Voor een klant die graag de nieuwe Stanluo basklarinet tot lage C wilde gebruiken was een aanpassing nodig van de linkerpink bediening. Niet iedereen heeft zulke lange vingers dat alle toetsen binnen bereik liggen. Gelukkig is er veel mogelijk.

aanpassing

Met de klant samen gekeken wat nodig was en besloten de toetsen voor de E, Gis en Fis te verlengen een een stuk meer richting de pink te brengen. 

stanluo aanpassing 4

stanluo aanpassing 3

De toetsen van de kleppen zijn allemaal op de lange armen gesoldeerd met zilversoldeer. Even goed heet stoken en ze komen wel los.

Daarna uit een staaf messing nieuwe ruwe vormen zagen en langs de slijpsteen in vorm slijpen, vervolgens polijsten en met zilversoldeer op de lege plek solderen.

stanluo aanpassing 8

Het resultaat ziet er goed uit. Nu nog even afwachten of de klant nu zonder problemen alle noten van dit instrument kan laten horen.

 Reactie van de klant:

Hallo Johan,
Gisteren de basklarinet ontvangen. Vanmorgen de aangepaste kleppen beoordeeld. Ze zijn nu allemaal goed bereikbaar, dank je wel. Dus heel tevreden...


 

Basklarinet en meer

Bas en sax
(Johan Jonker saxofoons)

kvknr: 68539819
BTWnr: 001525115B23

bezoekadres:
Molenstraat 6
4161CJ Heukelum
tel 06 5172 1192
Op woensdagen en vrijdagmiddag aanwezig
(Overig) bezoek op afspraak

Zoeken

Translate Site

Mijn andere site:

Bas klarinet data

AVG verklaring

Johan Jonker Saxofoons  gevestigd in Heukelum, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

lees meer

basklarinet huren

Wil je een tijdje een basklarinet proberen. Dan is huren een aantrekkelijke oplossing. Vanaf minder dan 30 euro per maand kun je een goede studiebasklarinet huren. Kijk op huren voor meer informatie.

Gebruik van de gegevens op deze site zijn voor eigen risico

Copyright © 2017. All Rights Reserved.