logo

 

 

Gespecialiseerd in basklarinetten

Johan's houtblaaswerkplaats

Basklarinet en meer

Johan's houtblaaswerkplaats
kvknr: 68539819
BTWnr: 120264882

bezoekadres:
Peppelkade 17
3992 AL Houten
tel 06 5395 5195
Op woensdagen aanwezig
(Overiig) bezoek op afspraak
peppelkade17

De woensdag is mijn vaste saxofoon en basklarinettenwerkdag. Op afspraak help ik je bij problemen met je instrument. Je kunt terecht voor nieuwe en gebruikte basklarinetten en voor onderhoud en revisie van basklarinetten, maar houdt er rekening mee dat er door maar een werkdag per week maar weinig in mijn agenda past.

Ik wil het gebruik van de basklarinet wat promoten. Daarom heb diverse voordelige basklarinetten te koop en te huur. Te koop vanaf meestal zo'n 600 a 700 euro en te huur voor 30 euro per maand. Zo kun je voordelig kennis maken met dit mooie instrument.

Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Mijn andere site:

Bezoekers

4.png4.png4.png4.png1.png
Vandaag64
Deze week114
Deze maand812
Totaal44441

2019-11-12

Basklarinet links

Op deze pagina vind je allerlei interessante links over het spelen van basklarinet. Ik probeer een korte samenvatting te geven van de meeste links.

Intonatie van de basklarinet:

http://woodwindintonation.net/Woodwind_Intonation/Bass_Clarinet.html

 Een overzicht van Samantha Beeman van de factoren die een rol spelen bij de intonatie van de basklarinet (embouchure, temperatuur en gebrekkige sluiting van kleppen) en de natuurlijke afwijkingen van de meeste basklarinetten. Ze geeft ook een aantal alternatieve grepen wordt gepresenteerd maar uiteindelijk is de embouchure de belangrijkste factor.

Bass Clarinet for Dummies

http://eddiesclarinet.com/eddiesclarinet.com/Bass_clarinet_articles&fingering_chart_files/Bass%20Clarinet%20101%20for%20dummies.pdf

Edward Palanker introduceert de basklarinet door uit te leggen hoe gemakkelijk die boventonen produceert dat je denkt dat je riet aan het piepen is. Hij geeft aan dat de basklarinet anders bespeeld moet worden dan de klarinet, met name in het clarion register. Hij legt uit hoe je het hoge register leert te spelen en wat de juiste hoek is van het mondstuk in je mond (opwaarts).

Edward heeft nog meer leuke artikelen over basklarinet.

Zoeken

Translate Site

Bas klarinet data

AVG verklaring

Johan Jonker Saxofoons  gevestigd in Houten, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

lees meer

basklarinet huren

Wil je een tijdje een basklarinet proberen. Dan is huren een aantrekkelijke oplossing. Vanaf minder dan 30 euro per maand kun je een goede studiebasklarinet huren. Kijk op huren voor meer informatie.

Gebruik van de gegevens op deze site zijn voor eigen risico

Copyright © 2017. All Rights Reserved.