logo

Johan Jonker Basklarinet

Johan Jonker

Mijn hobby website over alles wat met basklarinet te maken heeft. Over de historie van het instrument het bespelen en reparaties. 

Johan Jonker Saxofoons is gevestigd in Houten.
De woensdag is mijn saxofoon en basklarinettenwerkdag. Op afspraak help ik je bij problemen met je instrument. Je kunt ook terecht voor onderhoud en revisie van basklarinetten, maar houdt er rekening mee dat er door maar een werkdag per week maar weinig in mijn agenda past.

Ik wil het gebruik van de basklarinet wat promoten. Daarom heb diverse voordelige basklarinetten te koop en te huur. Te koop vanaf meestal zo'n 600 a 700 euro en te huur voor 30 euro per maand. Zo kun je voordelig kennis maken met dit mooie instrument.

Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Bezoekers

2.png7.png2.png7.png9.png
Vandaag41
Deze week41
Deze maand1115
Totaal27279

2019-03-25

Mijn andere site:

bas klarinet conn 6Basklarinet Conn

 materiaal: Hout

Type: Boehm tot lage Eb

Serienummer: M06135

Bouwjaar: 1969

Prijs: verkocht

Een basklarinet van het beroemde merk Conn. Deze basklarinet is geheel gerestaureerd voorzien van een nieuwe beker en nek die op lengte gemaakt is zodat de intonatie helemaal klopt. De basklarinet is bijna 50 jaar oud en intensief gebruikt en vertoont daardoor de gebruikelijke slijtage. Maar het instrument speelt er niet minder om. De koffer is origineel en nog intact, maar het kunstleer is er helemaal af. Opnieuw bekleden is een optie. Ook een nieuwe Protec koffer is een optie (160 euro).

 bas klarinet conn 2

 bas klarinet conn 2

 bas klarinet conn 2

 bas klarinet conn 2

  

bas klarinet conn 2

basklarinet huren

Wil je een tijdje een basklarinet proberen. Dan is huren een aantrekkelijke oplossing. Vanaf minder dan 30 euro per maand kun je een goede studiebasklarinet huren. Kijk op huren voor meer informatie.

Zoeken

Bas klarinet data

AVG verklaring

Johan Jonker Saxofoons  gevestigd in Houten, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

lees meer

Copyright © 2017. All Rights Reserved.