logo

Johan Jonker Basklarinet

Johan Jonker

Mijn hobby website over alles wat met basklarinet te maken heeft. Over de historie van het instrument het bespelen en reparaties. 

Johan Jonker Saxofoons is gevestigd in Houten.
De woensdag is mijn saxofoon en basklarinettenwerkdag. Op afspraak help ik je bij problemen met je instrument. Je kunt ook terecht voor onderhoud en revisie van basklarinetten, maar houdt er rekening mee dat er door maar een werkdag per week maar weinig in mijn agenda past.

Ik wil het gebruik van de basklarinet wat promoten. Daarom heb diverse voordelige basklarinetten te koop en te huur. Te koop vanaf meestal zo'n 600 a 700 euro en te huur voor 30 euro per maand. Zo kun je voordelig kennis maken met dit mooie instrument.

Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Bezoekers

2.png7.png2.png8.png0.png
Vandaag42
Deze week42
Deze maand1116
Totaal27280

2019-03-25

Mijn andere site:

basklarinet noblet 1Noblet basklarinet

Serienummer: 7150

Bouwjaar: ca. 1969
Uitvoering: tot lage Eb, hout met vernikkeld applicatuur

Prijs:1400 euro

Een mooi gemakkelijk aansprekende basklarinet met een warme klank.

Dit instrument is waarschijnlijk in gebruik geweest bij een muziekschool in de VS. Het adminsitratienummer van het instrument is in de beker en in de lower joint gekrast. Dat is helaas niet weg te krijgen. Het instrument heeft een oliebad gehad en is voorzien van nieuwe polsters en afgeregeld. Het heeft een nieuwe nek die is ingekort om weer netjes te kunnen stemmen. Het instrument spreekt gemakkelijk aan ook in het hoge register.

Het instrument is bijna 50 jaar oud en glimt niet overal meer even hard, maar speelt nog heerlijk.
De compacte koffer zit er nog prima uit.

basklarinet noblet 1

basklarinet noblet 1

basklarinet noblet 1

basklarinet noblet 1

basklarinet noblet 1

basklarinet noblet 1

basklarinet noblet 1

basklarinet noblet 1

basklarinet huren

Wil je een tijdje een basklarinet proberen. Dan is huren een aantrekkelijke oplossing. Vanaf minder dan 30 euro per maand kun je een goede studiebasklarinet huren. Kijk op huren voor meer informatie.

Zoeken

Bas klarinet data

AVG verklaring

Johan Jonker Saxofoons  gevestigd in Houten, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

lees meer

Copyright © 2017. All Rights Reserved.